Dr. Spiller

Pure SkinCare Solutions
Ruim vijftig jaar is Dr. Spiller inmiddels actief op het gebied van cosmetica. In de Beierse Alpen van Zuid-Duitsland maakt hij een breed scala aan producten voor huiverzorging.
De producten worden in eigen laboratorium ontwikkeld. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De producten bezitten een hoge concentratie effectieve werkstoffen. In de afgelopen jaren zijn de producten van Dr. Spiller meermalen internationaal bekroond. Naast een standaard lijn is er ook Sensicura voor de supergevoelige huid, een toplijn Cellosophy met kaviaar, diamant- en champagne extracten.

Wat maakt Dr. Spiller zo bijzonder?
Dr. Spiller maakt als één van de weinige cosmeticamerken voornamelijk crèmes op basis van water in olie. Er wordt gebruik gemaakt van een hoge concentratie natuurlijke grondstoffen, zachte conserveringen en natuurlijke geurstoffen. Daarnaast hanteert Dr. Spiller het unieke HYTEC© Emulsion System.

Voordelen van water in olie crème
Een crème op oliebasis heeft de mogelijkheid om langer werkstoffen af te geven aan de huid. Er zijn veel minder conserveringsmiddelen nodig, omdat een olie op zich als conservering dient. De producten van Dr. Spiller zijn zo huideigen, dat de crèmes zeer verdraagzaam zijn en beter worden opgenomen.

Malu-Wilz decoratief

Het decoratieve assortiment van MALU WILZ Beauté biedt de perfecte mix van tijdloze schoonheidsaccessoires en een modern kleurenpalet dat is geïnspireerd op de internationale modemetropolen. Hierbij gaat het om lang houdende producten die uitstekend door de huid worden verdragen en eenvoudig in gebruik zijn. Beleef de "Made in Germany" kwaliteit.
Malu Wilz is een exclusief salonmerk, dus niet verkrijgbaar bij de drogisterij/parfumerie.

OPI

OPI is een Amerikaanse firma, die te vinden is tussen de filmstudio's in Hollywood. OPI is op dit moment in ruim 100 landen verkrijgbaar en is op de professionele markt in Amerika nummer 1. De hand- en nagelverzorgende producten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit. In de beginjaren produceerde OPI alleen kunstnagelproducten, later is het assortiment uitgebreid met een ontzettend brede keus aan producten, voor natuurlijke nagelverzorging, handverzorging én cosmetische voetverzorging. Bij OPI staan de gezondheid en de kwaliteit van de natuurlijke nagel altijd op de eerste plaats.