Mycose of schimmelnagels

Door beschadigingen en schimmels aan de nagel, kunnen deze er ontsierlijk uit zien. Queeenie heeft hier een mooie en doeltreffende oplossing voor!

LCN wilde pedique silver plus
Iedereen wil graag nette en verzorgde voeten hebben, waarmee onbezorgd in open schoenen gestapt kan worden. Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Door beschadigingen en eventuele schimmelaandoeningen kunnen nagels er soms ontsierlijk uit zien. De 'wilde pedique silver plus' van LCN biedt de mogelijkheid dit op te lossen!

Het innovatieve product heeft een antibacteriële werking die toegeschreven wordt aan het zilver in het product. Hierdoor worden de anti mycotische componenten die al in het product zaten, nog beter ondersteund. Het zilver is in dit product verwerkt in de vorm van microzilver. Zo kunnen de teennagels ook optimaal worden verzorgd.
De methode werkt cosmetisch corrigerend en is tevens behandelend tegen eventuele schimmel in de teennagel.

Wide pedique silver plus kan bijvoorbeeld gecombineerd worden met de 'French-look' of desgewenst kan gekozen worden om de nagels af te lakken in een prachtige kleur. Op deze wijze heeft u een fraai cosmetisch verzorgde teennagel die direct het schimmelprobleem van uw nagel aanpakt!